Fortrolighedspolitik

Sidst opdateret: August 05, 2021

Denne fortrolighedspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, når du bruger tjenesten, og fortæller dig om dine rettigheder til privatlivets fred og om, hvordan loven beskytter dig.

Vi bruger dine personlige oplysninger til at levere og forbedre Tjenesten. Ved at bruge Tjenesten accepterer Du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Fortolkning og definitioner

Fortolkning

De ord, hvis begyndelsesbogstav er skrevet med stort, har betydninger, der er defineret under følgende betingelser. De følgende definitioner har samme betydning, uanset om de optræder i ental eller flertal.

Definitioner

I forbindelse med denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger:

  • Konto betyder en unik konto, der er oprettet for dig til at få adgang til vores tjeneste eller dele af vores tjeneste.
  • Selskab (omtalt som enten "selskabet", "vi", "os" eller "vores" i denne aftale) henviser til Stowarzyszenie Lambda Szczecin.
  • Cookies er små filer, der placeres på din computer, mobilenhed eller enhver anden enhed af et websted, og som indeholder oplysninger om din browserhistorik på det pågældende websted blandt mange andre anvendelser.
  • Land henviser til: Polen
  • Enhed betyder enhver enhed, der kan få adgang til Tjenesten, f.eks. en computer, en mobiltelefon eller en digital tablet.
  • Personlige data er enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar person.
  • Tjenesten henviser til webstedet.
  • Tjenesteudbyder er enhver fysisk eller juridisk person, der behandler data på vegne af selskabet. Der henvises til tredjepartsvirksomheder eller -personer, der er ansat af Selskabet til at lette Tjenesten, til at levere Tjenesten på vegne af Selskabet, til at udføre tjenester i forbindelse med Tjenesten eller til at hjælpe Selskabet med at analysere, hvordan Tjenesten bruges.
  • ** Brugsdata** henviser til data, der indsamles automatisk, enten genereret af brugen af Tjenesten eller fra selve Tjenestens infrastruktur (f.eks. varigheden af et sidebesøg).
  • Websted henviser til LGBT.Support, som er tilgængelig fra https://lgbt.support/.
  • Du betyder den person, der får adgang til eller bruger tjenesten, eller den virksomhed eller anden juridisk enhed, på hvis vegne en sådan person får adgang til eller bruger tjenesten, alt efter hvad der er relevant.

Indsamling og brug af dine personoplysninger

Typer af indsamlede data

Personlige data

Når du bruger vores tjeneste, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, som kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Brugsdata

Brugsdata

Brugsdata indsamles automatisk, når du bruger Tjenesten.

Brugsdata kan omfatte oplysninger som f.eks. din enheds internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, de sider på vores tjeneste, som du besøger, tidspunkt og dato for dit besøg, den tid, du bruger på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til Tjenesten via en mobilenhed, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, den type mobilenhed, du bruger, din mobilenheds unikke ID, IP-adressen på din mobilenhed, dit mobile operativsystem, den type mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores tjeneste, eller når du får adgang til tjenesten ved hjælp af eller via en mobilenhed.

Sporingsteknologier og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores tjeneste og gemme visse oplysninger. Sporingsteknologier, der anvendes, er beacons, tags og scripts til at indsamle og spore oplysninger og til at forbedre og analysere vores tjeneste. De teknologier, som vi bruger, kan omfatte:

  • Cookies eller Browser Cookies. En cookie er en lille fil, der placeres på din enhed. Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller til at angive, når der sendes en cookie. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge visse dele af vores tjeneste. Medmindre du har justeret din browserindstilling, så den afviser Cookies, kan vores Tjeneste bruge Cookies.
  • Flash Cookies. Visse funktioner i vores Tjeneste kan bruge lokalt lagrede objekter (eller Flash Cookies) til at indsamle og gemme oplysninger om dine præferencer eller din aktivitet på vores Tjeneste. Flash Cookies styres ikke af de samme browserindstillinger som dem, der anvendes for Browser Cookies. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du kan slette Flash-cookies, ved at læse "Hvor kan jeg ændre indstillingerne for deaktivering eller sletning af lokale delte objekter?", som findes på https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web Beacons. Visse dele af vores tjeneste og vores e-mails kan indeholde små elektroniske filer, der er kendt som web beacons (også kaldet clear gifs, pixel tags og single-pixel gifs), som gør det muligt for virksomheden f.eks. at tælle brugere, der har besøgt disse sider eller åbnet en e-mail, og til andre relaterede webstatistikker (f.eks. registrering af populariteten af et bestemt afsnit og verifikation af system- og serverintegritet).

Cookies kan være "vedvarende" eller "sessionscookies". Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller mobilenhed, når du går offline, mens session-cookies slettes, så snart du lukker din webbrowser. Få mere at vide om cookies: [Hvad er cookies?] (https://www.privacypolicies.com/blog/cookies/).

Vi bruger både Sessions- og Persistent Cookies til de formål, der er beskrevet nedenfor:

  • Nødvendige/essentielle cookies

    Type: Sessionscookies

    Administreret af:: Us

    Formål: Disse cookies er nødvendige for at give dig de tjenester, der er tilgængelige via webstedet, og for at gøre det muligt for dig at bruge nogle af dets funktioner. De hjælper med at autentificere brugere og forhindre svigagtig brug af brugerkonti. Uden disse Cookies kan de tjenester, som du har bedt om, ikke leveres, og vi bruger kun disse Cookies til at levere disse tjenester til dig.

  • Cookiepolitik / Meddelelse Accept af cookies

    Type: Persistent Cookies

    Administreret af: Administreret af: Us

    Formål: Disse cookies identificerer, om brugerne har accepteret brugen af cookies på webstedet.

  • Funktionalitetscookies

    Type: Permanente cookies

    Administreret af: Administreret af: Us

    Formål: Disse cookies gør det muligt for os at huske de valg, du foretager, når du bruger webstedet, f.eks. at huske dine loginoplysninger eller sprogpræferencer. Formålet med disse cookies er at give dig en mere personlig oplevelse og at undgå, at du skal indtaste dine præferencer igen, hver gang du bruger webstedet.

Du kan få flere oplysninger om de cookies, vi bruger, og dine valg vedrørende cookies i vores Cookies-politik eller i afsnittet om cookies i vores privatlivspolitik.

Anvendelse af dine personlige oplysninger

Virksomheden kan bruge personoplysninger til følgende formål:

  • For at levere og vedligeholde vores tjeneste, herunder for at overvåge brugen af vores tjeneste.
  • For at administrere din konto: for at administrere din registrering som bruger af Tjenesten. De Personoplysninger, som du opgiver, kan give dig adgang til forskellige funktioner i Tjenesten, som er tilgængelige for dig som registreret bruger.
  • Til opfyldelse af en kontrakt: udvikling, overholdelse og gennemførelse af købsaftalen for de produkter, varer eller tjenester, som Du har købt, eller af enhver anden kontrakt med os via Tjenesten.
  • For at kontakte dig: For at kontakte dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikation, såsom push-meddelelser fra en mobilapplikation vedrørende opdateringer eller informativ kommunikation i forbindelse med funktionaliteter, produkter eller aftalte tjenester, herunder sikkerhedsopdateringer, når det er nødvendigt eller rimeligt for deres gennemførelse.
  • For at give Dig nyheder, særlige tilbud og generelle oplysninger om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, som Du allerede har købt eller spurgt om, medmindre Du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.
  • For at håndtere dine anmodninger: For at deltage i og håndtere dine anmodninger til os.
  • For virksomhedsoverførsler: Vi kan bruge dine oplysninger til at evaluere eller gennemføre en fusion, frasalg, omstrukturering, reorganisering, opløsning eller andet salg eller overførsel af nogle eller alle vores aktiver, uanset om det sker som en going concern eller som en del af en konkurs, likvidation eller lignende procedure, hvor personoplysninger, som vi har om vores Tjenestebrugere, er blandt de aktiver, der overføres.
  • Til andre formål: Vi kan bruge dine oplysninger til andre formål, f.eks. til dataanalyse, identifikation af brugstendenser, bestemmelse af effektiviteten af vores reklamekampagner og til at evaluere og forbedre vores Tjeneste, produkter, tjenester, markedsføring og din oplevelse.

Vi kan dele dine personlige oplysninger i følgende situationer:

  • Med tjenesteudbydere: Vi kan dele dine personlige oplysninger med tjenesteudbydere for at overvåge og analysere brugen af vores tjeneste, for at kontakte dig.
  • For virksomhedsoverførsler: Vi kan dele eller overføre dine personlige oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om en fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller overtagelse af hele eller en del af vores virksomhed til en anden virksomhed.
  • Med associerede selskaber: Vi kan dele dine oplysninger med vores associerede selskaber, i hvilket tilfælde vi vil kræve, at disse associerede selskaber overholder denne privatlivspolitik. Tilknyttede selskaber omfatter vores moderselskab og alle andre datterselskaber, joint venture-partnere eller andre selskaber, som vi kontrollerer eller som er under fælles kontrol med os.
  • Med forretningspartnere: Vi kan dele dine oplysninger med vores forretningspartnere for at tilbyde dig visse produkter, tjenester eller kampagner.
  • Med andre brugere: Når du deler personlige oplysninger eller på anden måde interagerer i de offentlige områder med andre brugere, kan sådanne oplysninger ses af alle brugere og kan distribueres offentligt udenfor.
  • Med dit samtykke: Vi kan videregive dine personlige oplysninger til ethvert andet formål med dit samtykke.

Opbevaring af dine personlige oplysninger

Virksomheden opbevarer kun Dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt til de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik. Vi opbevarer og bruger Dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (f.eks. hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Virksomheden vil også opbevare Brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre funktionaliteten af vores tjeneste, eller når vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Overførsel af dine personlige data

Dine oplysninger, herunder Personoplysninger, behandles på Selskabets driftskontorer og på alle andre steder, hvor de parter, der er involveret i behandlingen, befinder sig. Det betyder, at disse oplysninger kan blive overført til â og vedligeholdes på â computere, der er placeret uden for Din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra den fra Din jurisdiktion.

Dit samtykke til denne privatlivspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer dit samtykke til denne overførsel.

Selskabet vil tage alle rimeligt nødvendige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af dine personlige oplysninger

Forretningstransaktioner

Hvis virksomheden er involveret i en fusion, et opkøb eller et salg af aktiver, kan dine personlige oplysninger blive overført. Vi giver besked, før dine personlige data overføres og bliver omfattet af en anden privatlivspolitik.

Retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan virksomheden være forpligtet til at videregive dine personoplysninger, hvis det kræves i henhold til loven eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. en domstol eller et statsligt organ).

Andre lovkrav

Virksomheden kan videregive dine personlige oplysninger i god tro, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • Overholdelse af en juridisk forpligtelse
  • Beskytte og forsvare virksomhedens rettigheder eller ejendom
  • Forebygge eller efterforske mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
  • Beskytte den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  • Beskytte mod juridisk ansvar

Sikkerhed af dine personlige oplysninger

Sikkerheden af dine personlige data er vigtig for os, men husk, at ingen transmissionsmetode over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Børns privatliv

Vores tjeneste henvender sig ikke til personer under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra personer under 13 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at dit barn har givet os personoplysninger, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige oplysninger fra personer under 13 år uden at have verificeret forældrenes samtykke, træffer vi foranstaltninger til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Hvis vi skal basere os på samtykke som retsgrundlag for behandling af dine oplysninger, og dit land kræver samtykke fra en forælder, kan vi kræve dine forældres samtykke, før vi indsamler og bruger disse oplysninger.

Links til andre websteder

Vores tjeneste kan indeholde links til andre websteder, som ikke drives af os. Hvis Du klikker på et link fra en tredjepart, vil Du blive ledt til den pågældende tredjeparts websted. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitikker eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester.

Ændringer i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye fortrolighedspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores tjeneste, før ændringen træder i kraft, og opdaterer datoen "Sidst opdateret" øverst i denne privatlivspolitik.

Du anbefales at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for at se eventuelle ændringer. Ændringer af denne fortrolighedspolitik træder i kraft, når de offentliggøres på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik, kan du kontakte os: